Српска листа наставила кампању у Грачаници

Скупом у Грачаници, Српска листа наставила је кампању пред локалне изборе на Косову и Метохији и представила свог кандидата за председника те општине Срђана Поповића.

Срђан Поповић је рекао да је Грачаница, иако млада општина, изнедрила много лекара, професора, књижевника, да у њој живи пуно младих, којима је потребна сигурна перспектива.

"Као ваш будући градиначелник могу вам обећати само једно. Да ћу се бавити вама и вашим проблемима. Да моје место не буде у канцеларији, већ са вама на терену, у вашем селу, на вашој њиви у вашој кући", рекао је Поповић.

Испред Владе Србије подршку Српској листи у Грачаници пружио је директор Канцеларије за Косово и Метохију, Марко Ђурић.

"Замислите само да не дај Боже неко у некој од десет општина са српском већином, уместо градоначелника који ће да ради и сарађује са Београдом и да буде део државне политике Србије, да тамо дођу људи који ће ближе сарађивати са Приштином, ближе сарађивати са другим центрима одлучивања. Само замислите шта би се десило са нашим школама, са нашим болницама, са свим оним стварима од којих зависи наш останак и опстанак на КиМ. Да ли то смемо себи да дозволимо", поручио је Ђурић.

Скуп у Грачаници поздравио је и грађане позвао да гласају за Српску листу, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић. Он је оценио је да предстојећи избори превазилазе локални карактер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво