ПСГ: На Тргу Републике скуп за слободне и фер изборе

Покрет слободних грађана (ПСГ) Саше Јанковића је за поподне заказао скуп у центру Београда о стварању услова за одржавање фер, слободних избора.

Тема скупа је право грађана на поштене и слободне изборе а сви су добродошли: и грађани и политичке странке, и удружења, и синдикати, рекао је раније Јанковић.

Навео је да неће бити говора лидера и представника политичких странака, већ ће скуп на Тргу Републике бити "усмерен ка одбрани демократских тековина" и закона по којима градјани имају право на поштене изборе.

Демократска странка и Иницијативни одбор Народне странке Вука Јеремића најавили су подршку и позвали грађане да се придруже скупу ПСГ.

Огласио се и председниик СДС-а Борис Тадић који је оценио да је Србији поново потребан Пети октобар и позвао је грађане на данањши протест.

Бивши предсдник Србије је на конференцији за новинаре оценио да је данашњи протест, који је подржала већина опозиције, усмерен на рушење антипетооктобарске власти која релативизује тековине тог догађаја пре 17 година.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи