Ђурић: Београд није на продају тајкунима

Предстојећи избори у Београду биће "карневал" непринципијелних коалиција и бракова из интереса, са циљем да се заустави обнова и снажење државе и Београда, изјавио је потпредседник Главног одбора СНС-а Марко Ђурић.

"Београд није на продају тајкунима, он није плац или разорена фабрика из неке од ваших пљачкашких приватизација и нећете га освојити и претворити поново у своју прћију. Београд је град слободе духа и будућности који смањује од вас наслеђене дугове мерене милијардама, отвара нова градилишта и сређује ругла остала иза ваше пљачке и небриге", навео је Ђурић у саопштењу СНС-а.

Ђурић сматра да је отворени позив "Саше Јанковића упућен Драгану Ђиласу, највећем партнеру Мирослава Мишковића, наговештај окупљања свих оних који мисле да грађани постоје због њих, њихових комбинација и бизниса, а да је политика, не прилика да се нешто учини за своју државу и суграђане, већ пречица за брзо и нечасно богаћење".

Како каже, ако се по јутру дан познаје, предстојећи избори у Београду биће карневал непринципијелних коалиција и бракова из интереса, са једним јединим циљем - да се по сваку цену заустави обнова и снажење наше државе и њене престонице.

"Грађани, наравно, нису кратког памћења и добро знају шта могу да очекују од људи који су бесомучно задуживали Београд, тражили рекет од инвеститора, обећавали куле и градове, а умели нешто да направе само онда када добију неки страни кредит и то под најнеповољнијим условима и уз урачунату провизију. И само уколико је те послове изводила нека 'буразерска' фирма", рекао је Ђурић.

Истиче и да је СНС увео, након више од 15 година "крађе и јавашлука" оних који би ново да наставе тамо где су стали, принцип одговорног управљања градом, раздуживања уместо задуживања и градње уместо разградње.

Уверен је да ће Београђани умети то да препознају и да ће на предстојећим изборима гласати за оне који воле и поштују Београд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи