Вучић честитао победу Ангели Меркел

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио јеискрене и срдачне честитке канцеларки Савезне Републике Немачке Ангели Меркел на изборној победи.

"Дозволите ми да Вас уверим да ће Србија остати прави партнер и савезник Немачке у настојањима да очува принципе демократије, као и стабилност и безбедност свих грађана старог континента", истиче се у честитки председника Александра Вучића.

Вучић је напоменуо да је Ангела Меркел још једном показала челичну одлучност да води своју земљу и грађане на путу ка бољој и светлијој будућности.

"Велики лидери познају се по својим делима, која су резултат марљивости, оданости и посвећености послу којим се баве. Подржани од стране оних који су им одани и у тешким тренуцима, постају јачи и још одлучнији да освоје битку за напредак и просперитет", наводи се у Вучићевој честитки Мекреловој.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи