СНС: Лицемерна брига ДС-а о грађанима Београда

Градски одбор Српске напредне странке оценио је да је брига Божовића, Шутановца, Ђиласа и осталих из ДС-а о грађанима Београда лицемерна и да је таква брига ту странку послала на маргине политичке сцене.

У саопштењу се наводи да је "брига коју су демократе показивале задужила Београђане 1,2 милијарде евра", као и да су пропали пројекти, који су служили само за богаћење и увећавање банковних рачуна појединаца из ДС-а, оличење те бриге ДС-а о грађанима, саопштио је ГО СНС.

"Лоповско вођење Београда, од стране Драгана Ђиласа заслужно је за пропале подземне контејнере које су грађани платили 117 милиона, а само су могли да пропадну у њих", напомињу београдски напредњаци.

Такође се наводи да је бахато Ђиласово руковођење градом оставило презадужена градска предузећа, дуговања трудницама, породиљама и социјално угроженима.

"У најмању руку, лицемерне су изјаве које Божовић и други функционери Демократске странке дају, а које у први план стављају бригу о грађанима", оцењује ГО СНС.

Они истичу да од када ДС не брине о Београду, у нашем граду се ради и гради, дуг који су оставили је преполовљен, а грађани заиста јесу на првом месту. 

"Српска напредна странка је на делу показала шта значи одговорна и домаћинска власт, зато ћете се и на београдским изборима борити за цензус. СНС ће наставити да води одговорну политику, да развија и модернизује Београд, да отвара нова радна места и да интерес грађана увек буде на првом месту", поручују београдски напредњаци.

Председник Градског одбора ДС-а Балша Божовић критиковао је раније данас градску власт јер се не оглашава поводом проблема у земунској ОШ "Светозар Милетић", у којој се већ готово месец дана настава не одвија нормално.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво