Божовић: Што пре решити проблем у школи, а не ћутати

Председник Градског одбора ДС-а Балша Божовић позвао је надлежне у граду да реше проблем у земунској Основној школи "Светозар Милетић" у којој се већ готово месец дана настава не одвија нормално.

У писаној изјави, Божовић наводи да уместо да реше проблем, настао после смене директора те школе којој се противи већина родитеља и ученика, градске власти ћуте као да их то не интересује, а да, како оцењује, министар просвете Младен Шарчевић "вређа, понижава и спроводи силу".

"Сваки одговоран политичар морао би да се забрине над ситуацијом у којој се у једној основној школи готово месец дана након почетка школске године настава не одвија нормално, а велики број деце није ни кренуо у школу", каже Божовић.

Проблем, наводи, треба решити не због политике, него због деце и због одговорности према грађанима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво