ДС у Нишу организовао разговор са грађанима

Демократска странка вечерас је у Нишу наставила серију разговора са грађанима, којима су се обратили председник странке Драган Шутановац, као и страначки функционери.

Шутановац је подсетио да су пре 17 година, 24. септембра, грађани срушили режим Слободана Милошевића, оцењујући да ће и власт Српске напредне странке бити послата "на сметлиште историје", саопштио је ДС.

Критикујући актуелну власт Шутановац је изнео тврдње да нема ништа од њихових обећања и да "нема особе која у данашњој Србији живи боље, а да није из Српске напредне странке".

Говорећи о стању у опозицији, Шутановац је рекао да на српској опозиционој сцени не фале сујета и его, као ни жеља да неко буде први, већ неопходна решења за грађане.

Он је рекао да ДС нуди преко 40 конкретних решења како би живот у Србији могао одмах да се промени набоље и представио предлог по коме би сви ђаци у Србији имали бесплатне уџбенике, а родитељи субвенцију за чување детета.

Потпредседник Демократске странке Бранислав Лечић, је рекао да су "напредњаци дошли на власт са паролама против корупције" а да је "сада цело друштво корумпирано", наводи се у саопштењу.

Генерал у пензији Срето Малиновић, рекао је да је приступио ДС-у јер за ту партију више нико не може да каже да је "мање зло" и да су из странке отишли "жути", а остале само демократе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво