Обрадовић и Стаматовић о протесту

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић оценио је да је протест Двери и Здраве Србије "у потпуности оголио медијску и политичку сцену Србије" и показао како функционише систем власти, као и "медијски мрак у Србији". Лидер Здраве Србије Милан Стаматовић позива да се испита случај напада на новинарку, али и пребијање људи и упад са фантомкама у Савамали.

Бошко Обрадовић је у писаној изјави навео да је са протеста тог покрета и Здраве Србије у већини медија пренета "измишљена и монтирана вест" Телевизије Пинк о пребијању новинарки а да је, како је истакао, мало где могла да се чује "друга страна", односно, реч организатора, преноси Бета.

Према његовој оцени, медијска хајка и реакција режима говори да је опозициони протест Двери и Здраве Србије више него успео и да га треба поновити.

Огласио се и Милан Стаматовић. "Онај ко је физички насрнуо на било ког човека, а посебно жену, без обзира на то да ли је реч о новинаркама или особама којима су новинарска легитимација и фирма за коју раде маска за пропаганду најприземније врсте против свакога ко не мисли као велики вођа, сигурно није активиста, али ни члан Здраве Србије", оценио је у писаној изјави Стаматовић, преноси Фонет.

Како је саопштено, поводом бруталне хајке коју је режим на челу са Вучићем повео и против Здраве Србије, Стаматовић позива да се испита случај напада на новинарку, али и пребијање људи и упад са фантомкама под окриљем ноћи у Савамалу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи