Двери: Јовановић добио задатак да брани Вучићев "Пинк" од зле опозиције

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић оценио је да је лидер Либерално демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић "добио задатак да брани Вучићев Пинк од напада зле опозиције".

Чедомир Јовановић је раније данас оценио да је неприхватљив протест који ће покрет Двери организовати испред зграде телевизије Пинк, јер "представља позив на гушење медијске слободе".

"Ако хоћеш озбиљно да се бавиш политиком говори о њеној суштитни, ако хоћеш да се бориш против (председника Србије Александра) Вучића немој да нападаш Задругу на ТВ Пинку или Парове на ТВ Хепију. То је израз слабости и то је испод сваког нивоа", рекао је Јовановић.

Одговарајући на то, Обрадовић је у саопштењу навео да лидер ЛДП, "уцењен криминалном прошлошћу и пословним комбинацијама које су пропале, данас најверније служи Вучићевом режиму, иако је конкуренција оличена у Ивици Дачићу и Војиславу Шешељу врло жестока".

"Како Шешељ улази у Митровићеву Задругу, то је најбољи доказ да је и Шешељ, уз Чеду Јовановића и Ивицу Дачића, најдражи учесник Вучићевих ријалити програма. Коначно су и Шешељ и Чеда постали пријатељи, јер Вучићеви пријатељи су и њихови пријатељи", оценио је председник Двери.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво