Двери против ријалитија и националне фреквенције за Пинк

Покрет Двери организовао је потписивање петиције за забрану ријалити програма у Србији, а пре свега, како је рекао лидер тог покрета Бошко Обрадовић, ријалити програма "Задруга" ТВ Пинка. 

Обрадовић је испред зграде Пинк телевизије, где је организовано потписивање петиције, новинарима рекао да сматра да телевизију Пинк треба забранити, а од РЕМ-а очекује да тој медијској кући одузме националну фреквенцију. 

Пинк је приватна телевизија, али је национална фреквенција јавно добро и не може се злоупотребљавати, рекао је председник Двери. 

Обрадовић је од власника Пинк телевизије Жељка Митровића затражио да каже да ли је добио субвенције да би платио порез, а такође тврди да је Митровић недавно подигао кредит од 27 милиона евра од чега је, каже, пет уплатио на рачун у Украјини и позвао га да објасни коме и зашто. 

На питање новинарке Пинка да ли је дошао "да им одузме хлеб из уста" тиме што жели да се Пинк угаси, он је рекао да нема ништа против запослених.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво