СНС: Лажи о БИА неће помоћи ДС-у

Српска напредна странка поручила је Демократској странци да, како кажу, лажи које пласирају о БИА, неће помоћи да народ заборави како њихов кандидат за председника Србије, Саша Јанковић, заједно са функционерима ДС-а сматрају да треба убити изабраног председника Србије и да је то нормално и друштвено прихватљиво.

СНС у саопштењу указује на изјаве Јанковића, затим функционера ДС-а Горана Јешића и других из те странке о неприличном понашању на "гробу" Вучића и наводе да је једина разлика између њих то што не могу да се договоре да ли Вучића прво треба убити па се тако понашати или обрнуто.

"Док целокупна јавност срамно ћути на скандалозне изливе мржње и претње само зато што је мета тих напада Александар Вучић, Српска напредна странка поручује да је огољена политика опозиције, осим мржње према Вучићу, фрустрација због његових резултата и због тога што они немају шта да понуде грађанима Србије", истиче се у саопштењу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво