Радуловић: Много буке око састанка са Макалистером

Председник Покрета "Доста је било" Саша Радуловић изјавио је да је састанак представника дела опозиције са известиоцем Европског парламента за Србију Дејвидом Макалистером био обичан дипломатски састанак у вези са извештајем о Србији.

"То је био нормалан дипломатски састанак. Тема је била извештај о Србији. Један нормалан састанак", рекао је Радуловић новинарима у Скупштини Србије.

Радуловић је рекао и да се много буке дигло када је реч о његовом ранијем одласку са састанка.

"Ја сам након истека сат времена имао обавезе. Отишао сам на други састанак", указао је Радуловић.

Макалистер борави у дводневној посети Србији а синоћ се састао са председницима опозиционих партија - Демократске странке Драганом Шутановцем, Либерално демократске партије Чедомиром Јовановићем, Социјалдемократске странке Борисом Тадићем и Радуловићем, који је састанак напустио 20 минута пре краја и није желео да се обрати новинарима.

Макалистер је јуче разговарао и са премијерком Србије Аном Брнабић, председником Александром Вучићем, министром спољних послова Ивицом Дачићем, министарком задуженом за европске интеграције Јадранком Јоксимовић и председником скупштинског Одбора за европске интеграције Ненадом Чанком.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара