СНС гост ЦДУ Ангеле Меркел у Немачкој

Функционери Српске напредне странке разговарали су са Дејвидом Макалистером, високим функционером Хришћанско-демократске уније (ЦДУ) канцеларке Ангеле Меркел, о јачању сарадње између две партије.

СНС је добио позив да њени представници присуствују последњој недељи предизборне кампање у Немачкој, као гости те странке.

На састанку, који је почео око 8.50, било је речи о учешћу Српске напредне странке у раду Европске народне партије, најјаче посланичке групације у Европском парламенту, чији је СНС придружени члан.

Дејвид Макалистер посебно је похвалио видљивост и активност представника СНС у оквиру рада у ЕПП, саопштио је СНС.

Макалистер је у разговору са чланом Председништва СНС-а Небојшом Стефановићем, потпредседником СНС-а Милошем Вучевићем, чланом Главног одбора СНС-а Немањом Јоксимовићем и чланом кабинета Интернационалног секретара СНС Ањом Ровић разговарао и о сарадњи са Конрад аденауер фондацијом, са посебним акцентом на размени искустава између чланова обе странке на свим нивоима и сарадњи страначких омладинских организација.

Макалистер се у оквиру дводневне посете Србији састао са српским званичнима, председником Алкенсадром Вучићем, премијерком Аном Брнабић, министром спољних послова Ивицом Дачићем, министарком за европске интеграицје Јадранком Јоксимовић.

После састанка са председником скупштинског одбора за европске интеграције Ненадом Чанком, Меклистер се јуче састао и са представницима дела опозиције.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво