Михајловићева: Саша Јанковић је позивао грађане на сукобе

Лицемерно делује критика Покрета слободних грађана Саше Јанковића да је политика према региону коју води председник Србије Александар Вучић "претећа", јер долази од човека који је позивао грађане на сукобе, организујући чувени контрамитинг на дан избора председника Србије у парламенту, истакла је потпредседница Владе Зорана Михајловић.

Најбољи доказ лицемерја Саше Јанковића, нагласила је Михајловићева, јесте данашњи договор председника Вучића и македонског премијера о томе како да се више не понове ствари које су довеле до повлачења нашег особља из амбасаде у Скопљу.

Михајловићева је навела да је политичка стабилност Србије и читавог региона главна политика Владе Србије и председника Србије Александра Вучића.

"Само миран и стабилан регион без конфликата може донети просперитет својим грађанима и државама које су на путу пуноправног чланства у Европској унији", казала је Михајловићева у реаговању.

ПСГ Саше Јанковића раније данас критиковао је спољну политику председника Вучића, коју назива "политиком претећег конфликта", а посебно, како наводе у саопштењу, актуелно погоршање односа са суседним земљама, са којима Србија није имала озбиљних несугласица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво