Обрадовић: Шутановац би се одрекао и Ђинђића

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић је изјавио да би се лидер ДС Драган Шутановац одрекао и убијеног премијера Зорана Ђинђића, а да је за разлику од њега бивши председник демократа Бојан Пајтић био права опозиција.

"Шутановац би се одрекао и Зорана Ђинђића из његове последње фазе да неко сме да га пита за Ђинђићеве политичке ставове пред смрт. Иако су Двери биле апсолутно против власти Бојана Пајтића у АП Војводини - Бојану Пајтићу се мора признати да је био прави демократа и права опозиција Вучићевој власти, што се за Драгана Шутановца не може рећи" рекао је Обрадовић.

Како је рекао, Пајтић је показао да је демократа када је стао на страну "покрадених изборних листи на парламентарним изборима 2016. године" иако је могао да ћути и да добије један мандат више за ДС.

Он је додао да су разлике између Шутановца и Двери велике, да је он био на власти и компромитован је, а Двери нису, да "чува Вучића од сваке оштре критике - Двери су права опозиција", да је остао без идеја, а Двери имају нов програм...

"Шутановац има два пута пред собом: или да понуди Западу да је спреман да преда више него Вучић, или да се понуди Вучићу као партнер на путу Србије у ЕУ и НАТО" каже Обрадовић у изјави достављеној медијима.

Председник ДС је у једном у праву, политике ДС и Двери се веома разликују, а често су и на потпуно супротним позицијама, рекао је Обрадовић и додао да Шутановца "Двери толико нервирају" јер су будућност, а он прошлост.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи