Мaкалистер следеће недеље у Београду са лидерима опозиције

Известилац Европског парламента за Србију Дејвид Мaкалистер састаће се следећег четвртка у Београду, у оквиру званичне посете нашој земљи, са представницима опозиције, потврђено је "Танјугу" у изворима блиским Мекалистеровој канцеларији.

Састанак ће бити одржан у просторијама Делегације ЕУ у Београду, а циљ је, како наводе Танјугови извори "општа размена мишљења".

"Мaкалистер полаже пуно на дијалог са опозицијом и приликом свих својих посета које су организовали Фондација 'Конрад Аденауер' или Делегација ЕУ, он је разговарао са опозиционим политичарима", наводи тај извор.

Поједини београдски медији погрешно су навели да ће састанак бити одржан у Бриселу.

Мaкалистер је, приликом неформалног сусрета са председником Александром Вучићем, сам најавио да у Београд долази у званичну посету следеће седмице.

У оквиру те посете биће одржан и састанак са представницима опозиције.

Према наводима Новости, на састанак су позвани Драган Шутановац, Саша Јанковић, Борис Тадић, Чедомир Јовановић, Саша Радуловић и Вук Јеремић.

Тај сусрет договорен је пре него што је Јанковићев Покрет слободних грађана донео одлуку да раскине сарадњу са ДС-ом, додају Новости.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара