ДСС: Такозвана опозиција са Вучићем има лични проблем

Председник Демократске станке Србије Милош Јовановић оптужио је, како је рекао, "такозвану опозицију" да "очигледно има лични проблем са Александром Вучићем, а не са његовом политиком".

"Изјава председника Демократске странке Драгана Шутановца о неопходности промене Устава Србије, укључујући и преамбулу, за коју је рекао да је "застарела", показује да би тзв. опозиција решавала државна и национална питања на исти начин како то чини данашња власт", додао је Јовановић у саопштењу.

Он је указао и на чињеницу да се готово целокупна тзв. опозиција залаже за наставак европских интеграција Србије, што значи одустајање од Косова и Метохије, из чега је јасно да је ДСС данас "једна од ретких" станака која суштински оспорава политику садашње власти.

Јовановић сматра да дубока криза, у којој се Србија налази готово пуну деценију, не може бити решена пуким персоналним променама, већ темељним променама, а нови ДСС заступа другачију политику и од власти и од већег дела тзв. опозиције, "чији ставови и залагања следе западне интересе".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи