Ђорђевић са амбасадорком Израела о сарадњи у области рада и социјалне заштите

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић упознао је амбасадорку Израела Алону Фишер-Кам са резултатима досадашње билатералне сарадње две земље у области рада и социјалних питања.

Министар Ђорђевић је, као нови члан Радне групе за подизање и очување меморијала "Старо сајмиште" обећао да ће инсистирати на хитном решавању питања овог меморијалног комплекса.

Амбасадорка Фишер-Кам искористила је прилику да нагласи постојање високог степена пријатељства две земље, два народа и изразила жељу да се сарадња интензивира, а посебно у областима које су у надлежностима министарства.

Она је навела да је удружење социјалних радника Израела оценило Србију као земљу која има сличан систем социјалне заштите, на основу чега је могуће остварити сарадњу и успешну размену искустава између српских и израелских стручњака у овој области.

Такође, најавила је и отварање две велике инвестиције Израела у Србији – "Рајићева шопинг мол" и "Скајлајн", 14. септембра 2017. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво