Ракић позвао бираче да подрже Српску листу

Председник Српске листе Горан Ракић позвао је грађане да на предстојећим локалним изборима стану под заједнички барјак и подрже једну, Српску листу, као јединог заштитника интереса Срба и Србије на Косову и Метохији.

"Српска листа није обична политичка партија, већ институција која окупља све Србе којима је Србија у срцу, а бољи живот Срба на Косову и Метохији на првом месту", навео је Горан Ракић у саопштењу и позвао све грађане на јединство и заједничку борбу.

"Ближе нам се нови локални избори на којима Српска листа излази као једини заштитник интереса Срба и Србије на Косову и Метохији, уз снажну подршку и пуно поверење Владе Републике Србије и председника Александра Вучића. Позивам све који желе да дају свој допринос, да и на предстојећим локалним изборима стану под заједнички барјак, јер је то најбољи начин да одбранимо своје националне и државне интересе", поручује Ракић.

Додаје да "Срби немају луксуз да се деле и раздвајају, јер то може само ослабити наше позиције".

"Зато вам обећавам да ће та партија на листи кандидата за градоначелнике и одборнике имати способне, кредибилне, квалитетне и одговорне људе којима је национални интерес императив, али исто тако, желим да знате да никада нећемо сарађивати са онима којима је лични интерес испред националног. Такви су део политичке прошлости и тамо треба да остану", навео је председник Српске листе у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво