Стефановић: Јанковић, Јеремић и Ђилас угрожавају егзистенцију грађана

Свакодневном кампањом коју воде против своје земље и страних инвеститора у Србији, Саша Јанковић, Вук Јеремић и Драган Ђилас директно угрожавају на стотине хиљада радних места и егзистенцију наших грађана, изјавио је члан председништва СНС-а Небојша Стефановић.

"Одавно је познат њихов концепт Србије нулте радне снаге, у којој се радна места укидају и лако је присетити се застрашујућег резултата владавине странака којима су припадали, чију су подршку уживали или које су активно подржавали, Јеремић, Јанковић и Ђилас. Управо су они исписали најтеже могуће странице у историји српских предузећа и економије" навео је Стефановић.

Како је назначио Стефановић, њихов концепт био је продати српске компаније у бесцење у мафијашко-тајкунским приватизацијама, због чега је више од 500.000 људи остало на улици без посла.

"И док је Србија сиромашила и губила будућност, они су уживали у привилегијама, огромном новцу, луксузним путовањима, хотелима и својим астрономским примањима. И зато није тешко замислити какве би све последице настале по Србију када би се они вратили на власт" упозорио је Стефановић.

Према његовим речима за такве људе само Србија која не ради, не производи и нема радна места је добра Србија.

Указао је и да су протести радника у "Гоши" ехо катастрофалне политике коју је водила тадашња власт, без бриге како радници живе, ни да ли ће им бити исплаћене плате.

"Данас те проблеме решавају Александар Вучић и Влада Србије, иако стварању тих проблема нису ни најмање допринели" назначио је Стефановић.

Функционер СНС-а је оценио да је ужасно лицемерно да о било ком радничком праву говоре управо људи који су жестоко газили сва радничка права, који су довели до пропасти фабрика и угрозили и будућност радника и будућност њихове деце.

"Треба ли да подсетим и да је 'Сартид', једна од најзначајних компанија Србије, доведен до нивоа да се продаје за један евро, да су радницима нудили да гаје печурке, уместо да производе челик и да је због тога 5.000 радника било егзистенцијално угрожено" навео је Стефановић.

Подвукао је да данас, захваљујући политици Александра Вучића, тај гигант има стабилну производњу, 5.000 радних места је очувано и кинески инвеститори су од преузимања компаније повећали плате и увећали производњу.

"Од тренутка када су Александар Вучић и СНС преузели бригу о економији земље, Србија иде напред, има привредни раст, све више страних инвеститора и запошљава све више својих грађана" додао је Стефановић.

Подсетио је на "Џонсон електрик", "Сваровски", "Сименс", "Геокс", "Леони", "Бош", "Континентал", "Кромберг Шуберт", "Цумтобел", "Делфај", "Лир", "Џинси", "Астер" и многе друге фабрике које су, истиче, у последње четири године запослиле 130.000 људи.

"Ови велики произвођачи данас повећавају производњу, запошљавају наше грађане, зато што верују Вучићу и верују у стабилност и напредак наше земље" указао је Стефановић.

Стефановић је закључио да је потпуно сигуран да грађани Србије добро препознају ко ради за њих, ко свакодневним трудом и напором чини да они живе боље, а ко ради само за себе, и додао да је уверен да ће и у будућности своје изборе базирати на тој чињеници.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво