СНС: Јанковић био и остао заштитник криминалаца

Бивши омбудсман Саша Јанковић је показао да никада није био Заштитник грађана и да је његова делатност била и остала "заштитник криминалаца за којима данас кука", саопштено је из СНС-а.

Напредњаци наводе да Јанковић осим што брани и помаже "свог коалиционог партнера, вишемилионског пореског дужника, у народу познатог рекеташа Родића", са којим, кажу, већ више од 40 дана води монструозну кампању против председника Србије Александра Вучића, смета му и што је полиција запленила 167 килограма наркотика, што су откривене три лабораторије марихуане, што је одузето 29 пушака, 30 пиштоља, шест бомби, килограм експлозива и 3.000 комада муниције.

"Само заштитнику криминалаца Саши Јанковићу и његовој криминалној дружини смета што је српска полиција запленила и већу количину новца сумњивог порекла и што је откривено и одузето 150 гигабајта педофилског материјала", наводи се у саопштењу.

Напредњаци додају да Јанковић сваким даном показује колика је срамота и скандал што је он и један дан провео на функцији заштитника грађана.

Сви грађани су прозрели ко је Јанковић, кажу напредњаци, додајући да је "Јанковић јефтини политикант" и да је унизио институцију омбудсмана.

Напредњаци истичу да је јасно да је Србија на добром путу докле год је Јанковић против политике председника Србије и премијера.

"Колико год он вређао, лагао и бранио криминалце, Српска напредна странка ће се свом снагом борити да се закон поштује и да буде исти за све", каже се у саопштењу.

Покрет слободних грађана Јанковића данас је рекао да "представе за јавност" попут хапшења 360 неповезаних људи одједном не могу да замене плате, лекове, храну, људску безбедност, нормалан рад институција, информисање, владавину права и правну сигурност.

Покрет социјалиста је у међувремену саопштио да "поражени досовски кандидат Саша Јанковић" наставља да води прљаву кампању против Србије, те да му смета свако ко жели да унапреди Србију.

"Уместо што он и његов фантомски покрет све време износе лажи и бесмислице на рачун државе и оних који се боре за своју државу, боље да објасни грађанима у чије име је ишао у Сребреницу и са којим правом је свој народ прогласио геноцидним?", поручили су Јанковићу из ПС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво