Ђорђевић о промени ресора: Част и изазов, финансије приоритет

Зоран Ђорђевић је нешто више од годину дана предводио Министарство одбране. У влади Ане Брнабић биће на челу Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. За РТС каже да му је част и изазов да руководи тим министарством и истиче да ће приоритет бити на финансијама.

"Част ми је и задовољство што сам добио понуду од наше премијерке Ане Брнабић да водим овај ресор и даћу све своје знање, умеће и вештине да радим то на најбољи могући начин", рекао је Зоран Ђорђевић гостујући у Дневнику РТС-а.

Министар је рекао да промена ресора представља и изазов.

"Мислим да ћемо тимским радом наставити све што је влада у претходном сазиву започела", рекао је Ђорђевић.

У Министарству одбране Ђорђевић се бавио и финансијама, које ће и даље представљати приоритет.

"Моје животно опредељење јесу финансије и у томе ће бити фокус као и у другим стварима којима се бави министарство рада", навео је Ђорђевић истичући да фокус као и у претходној влади остаје на економски јакој Србији и материјалном статусу грађана.

Ђорђевић је новинарима након отварања Сајма наоружања рекао да му је жеља била да Министарство одбране буде најбоље могуће и пример добре праксе свима другима у свим аспектима, те да се једино тиме водио и да ће то тражити од људи и на следећем месту.

"Свакако те људе тамо и све оне на дужностима и функцијама у том Министарству сада очекује напоран рад. Мораће мало више да раде, да се труде, радно време неће бити више до 15.30, него до 20-21 час, као што је у Министарству одбране", рекао је Ђорђевић, преноси Танјуг.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво