Тадић отказао обраћање јер није било новинара

Лидер СДС-а Борис Тадић отказао је данас, уочи њеног почетка, заказану конференцију за новинаре незадовољан због малог интересовања новинара за његово обраћање, као и због тога што није било ниједне камере.

На заказаној конференцији за новинаре, на коју су дошле две новинарке, Борис Тадић се није ни појавио, а портпарол СДС-а Конастантин Самофалов рекао је да је Тадић отказао обраћање, будући да се "нико од новинара није појавио, изузев представника две агенције, без камера".

Самофалов наводи да је невероватно да дан након објављивања фотографија на којима се "грађани и новинари развлаче као овце по улицама Београда на Вучићевој инаугурацији, ниједна новинар не дође на конференцију за новинаре једне парламентране опозиционе странке" наводећи да тиме медији имплицитно подржавају поступке актуелне власти.

Навео је да је планирано да тема данашње Тадићеве конференције за новинаре буде "насиље које спроводи Вучићева власт".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво