СНС: Непрестани напади ДС-а на државу и Вучића

Српска напредна странка је саопштила да функционери Демократске странке, у недостатку политичког програма или било какве идеје, нису у стању ни да кажу "добар дан", а да истовремено не нападну државу Србију, или не слажу нешто о Александру Вучићу и СНС-у.

"Као што је доказано да су сами исписивали графите 'Смрт Пајтићу', киднаповали сопствене одборнике, измишљали афере о рекетирању и прислушкивању, и ко зна шта још, а за све то оптуживали СНС, тако и данас у борби за престо на опозиционом блоку, која се води између политичких 'гиганата' Шутановца, Јанковића, Родића, Живковића, Јеремића, Обрадовића, за које се не зна ко је већи лажов и преварант, пишу бесмислена саопштења у којима тврде да је опет неко крив за то што једни другима раде", наводи се у саопштењу Службе за информисање СНС-а.

СНС истиче да они за време чије владавине су разорене све институције сада су нашли да ударају на српску полицију која је безброј пута доказала своју професионалност и непристрасност, и то из крајње бизарног разлога - само да би се појавили у медијима и покушали да уберу јефтин политички поен.

"Верујемо да ће српска полиција, као и увек до сада, показати своју завидну ефикасност и професионалност и да ће открити ко је коме од поменутих политичких гиганата овога пута сместио", наводи се у саопштењу.

Демократска странка је раније данас саопштила да осуђује плакате који су се, како наводи, појавили о Саши Јанковићу и позвала полицију да испита ко стоји иза њих. Такође, тврди да је потребно враћање безбедности на улице, посебно у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи