СНС позива присталице да не подлежу провокацијама

Српска напредна странка позвала је све своје присталице да сутра не подлежу провокацијама и да мирно и достојанствено, као и до сада, дају подршку изабраном председнику Србије, Александру Вучићу.

"Саша Јанковић и његова дружина покушавали су на све могуће начине да изазову немире и нестабилност у Србији и за време предизборне кампање, и током изборног дана, а од тренутка када су схватили да нису успели да преваре грађане Србије чине све како би дошло до крвопролића на улицам", истиче се у саопштењу.

СНС такође поручује, како се наводи, "бившем лажном заштитнику грађана, а доказаном лажову и политиканту" Саши Јанковићу да, за разлику од њега, поступају и чине све поштујући Устав и законе Републике Србије, па су тако, у складу са законским прописима и свим процедурама, једини пријавили окупљање својих присталица.

"Преваранти из бившег досовског режима показали су да су способни не само да краду народне паре и лажу грађане, него ће остати упамћени у политичкој историји Србије и по томе што не знају чак ни да достојанствено признају народну вољу и пораз на изборима, и биће једини, поред Слободана Милошевића, који организују контра-митинге", истиче се у саопштењу.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво