Ђорђевић од Вучића добио књигу "Изборна вртоглавица"

Министар одбране Зоран Ђорђевић рекао је да је након последње седнице Владе од премијера Александра Вучића добио књигу "Изборна вртоглавица" са поруком у посвети. Ђорђевић је истакао да су многе добре ствари урађене, а да је то заслуга првенствено одлазећег премијера и изабраног председника Србије.

"Порука (у књизи) је мало другачија и личнија од онога какав је наслов, али и једно и друго има своју поруку иако је различито. У сваком случају схватио сам шта је онај који ми је дао хтео да каже", рекао је Ђорђевић новинарима након последње седнице Владе коју је водио премијер Александар Вучић.

Говорећи о раду Вучићеве Владе, Ђорђевић је навео да је захваљујући премијеру много ствари урађено.

"Мислим да је направљена квалитетна основа да као Влада и држава кренемо крупним корацима напред. То је све захваљујући његовој енергији и његовим личним упутствима које је давао сваком од нас и задацима које смо сви добијали", рекао је Ђорђевић.

Напоменуо је да Вучић ни на данашњој седници Владе није пропустио да министрима да неке задатке, "као да ће опет сутра да буде седница Владе и опет да нешто очекује од нас".

"У сваком случају наставићемо том енергијом и уверен сам да ћемо успети у томе и да Србија граби крупним корацима напред ка побољшању и материјалног положаја нашег становништва и ономе што је мени битно као министру одбране, да безбедност наших грађана буде на највишем могућем нивоу и да војска буде опремељена", истакао је Ђорђевић.

Указао је да је то све урађено захваљујући председнику Владе.

"Сада, и као врховном комаданту, верујем да ће бити тога још више", закључио је Ђорђевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво