Полемика Зоране Михајловић и Милана Стаматовића

Председник општине Чајетина Милан Стаматовић коначно је показао своје праве намере претњом да ће грађани Западне Србије пружити отпор намери Владе Србије да Златибор сачува од даље нелегалне и неконтролисане градње, оценила је министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић. Стаматовић је на то одговорио: "Михајловићева припрема моје хапшење".

Зорана Михајловић је у писаној изјави навела да Милан Стаматовић неће да сачува једну од најлепших планина у Србији и "не жели да наша деца, унуци и сви грађани Србије уживају у лепотама и чарима ове планине".

"Стаматовић жели само да сачува свој резерват дивље градње и прети да ће га бранити све до последњег нелегалног квадрата", истакла је Михајловићева, а пренео је Танјуг.

"Али, оно што плаши Стаматовића, радује читаву Србију. Стаматовић позива да се сачува његово право да и даље уништава Златибор и да тако уништи сву дедовину и очевину наших грађана. Питам Златиборце, хоће ли да им деца шетају по уређеној и чистој планини или да се провлаче између зграда и кућерина сумњивих инвеститора! Оних чије се порекло новца не зна и који прљавим новцем од дроге и криминала и граде по Златибору"? навела је министарка грађевинарства.

Михајловићева је поновила да ће држава прогласити Златибор природним добром и тако ће сачувати лепоте ове планине и тога нико не треба да се плаши.

"Сачуваћемо Златибор за сву нашу децу како би и она могла да уживају у овој планинској лепотици", навела је потпредседница владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

У међувремену се огласио и Милан Стаматовић, уз оцену да министарка Михајловић, како преноси Бета, намерава да "Златибор отме Златиборцима" и да медијски припрема његово хапшење.

Стаматовић је у саопштењу навео да Михајловићева покушава да о њему у јавности створи слику да је истовремено "локални шериф и каубој, Чаруга и криминалац, и Робин Худ и шпијун, и велетроговац дрогом и монструм".

Министарку је назвао "вођом антисрпског и антируског лобија у Србији који, под окриљем ноћи, организује рушење приватне муслиманске богомоље коју су, Србији лојални, са Космета протерани, Горанци и Роми, градили својим средствима..."

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво