Весић: Зашто се не руши викендица Шапићевог ујака на насипу

Градски менаџер Горан Весић изјавио је да општинску власт Новог Београда и њеног председника Александра Шапића ни до сада ништа није спречавало да руше викендице на Савском насипу, а да што се Града тиче "викендице на Савском насипу могу слободно да се руше".

"Председника општине Нови Београд Шапића ни до сада ништа није спречавало да руши викендице на Савском насипу, али очигледно да то до сада није урадио, а један од разлога је вероватно и то што једна од тих викендица припада његовом ујаку, Радету Дедовићу" рекао је Весић, који је показао документ којим то потврђује.

Весић је поручио и да, што се тиче градских власти, те викендице слободно могу да се руше.

Весић је додао да је видео да је почело рушење бесправног објекта у Студентској улици и да се нада да ће се тај процес наставити.

"Што се тиче господина Шапића ја сам га већ више пута замолио да ради свој посао, видео сам да је почело рушење објекта у Студентској улици који је изграђен не само противправно већ и уз директну помоћ општине. Видим да се објекат руши и надам се да ће га срушити као што је обећао и као што је речено да мора да уради", истакао је Весић.

Градски менаџер је, након обиласка изградње приступнице за Мост на Ади на Тошином бунару, одговарајући на питања новинара истакао да Град Београд потпуно подржава и да ће тражити да се сруше сви бесправни објекти.

Према његовим речима, све викендице на Савском насипу настале су док је Шапић био високи функционер градских власти, а после тога председник општине.

Весић је рекао и да жели да обавести Шапића да је град Београд одбио захтев за легализацију једног скарадног објекта дијагонално од новог "Меркатора".

"Тај објекат код 'Меркатора' је саграђен кад је он био на власти и сада је време да оно што је радио свих ових година крене да руши, а град ће му помоћи", поручио је Весић.

Градски менаџер је закључио да Шапић "само треба да ради свој посао и никога не треба да прозива" и да би у обављању свог посла требао да почне од викендице свог ујака и настави рушењем у Студентској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво