Стаматовић: Министарки Михајловић би се могло посрећити да нападима на мене постане премијер

Председник Општине Чајетина Милан Стаматовић je поручио да ће сутра "заједно са грађанима и новинарима проштетати трагом клевета министарке грађевине Зоране Михајловић и тако јој омогућити да му јавно суди, пресуди и направи потребан корак ка премијерској функцији", саопштено је из ове општине.

Милан Стаматовић је то рекао реагујући на изјаве министарке Михајловић да је он "заштитник криминала", уз оцену Михајловићеве да је због тога "Златибор жртва уништавања, нерада, криминала и самовоље локалних шерифа".

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић je изјавила раније данас да председник Општине Чајетина треба да "престане да изиграва жртву и да поднесе сва документа да би добио дозволу за градњу 'гондоле'" - жичаре с кабинама на Златибору.

Реагујући на Стаматовићеву најаву кривичне пријаве против ње због клевете Михајловић је изјавила да је Стаматовић "доста изигравао жртву и да би сада морао да одговара за прање новца, заштиту криминала и све оне нелегалне грађевине на Златибору које је дозволио да буду саграђене".

"Вођа антисрпског и антируског лобија у Србији и главни непријатељ међудржавног енергетског споразума Србије и Русије, министарка за све, свашта и ништа у свим Вучићевим владама, изгледа да је, у одсуству новоизабраног председника Републике, приграбила и мач и жезло министара правде и полиције, она би да ми на преком суду и суди и пресуди, па кад је већ тако, ето јој шансе да то учини већ сутра, када ћу, заједно са новинарима и грађанима, прошетати трагом њених клевета", изјавио је Стаматовић.

"Ко је прао нечији новац и ко је штитио и штити криминалце, то је питање за господу из ненародне владе у Београду, а посебно за министарку енергетике, грађевинарства, саобраћаја, инфрастуктуре и којечега још, министарку која се, уместо да се покрије по глави, јавно хвали пред грађанима Србије како је члан Трилатерале, лобиста западног капитала и амерички фаворит за новог премијера Србије", навео је Стаматовић.

Председник Општине Чајетина је додао, да би се Михајловићевој, нападима на њега и оно што је урадио "могло посрећити да постане премијер".

"Па, кад је већ тако, а у председничкој кампањи сте ме већ промовисали у украјинског и руског шпијуна, истовремено - хапси народна милицијо, удари, Зорана, можда ти се тако посрећи, па стварно постанеш председник Владе", рекао је Стаматовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво