СНС: Самозвани борци против диктатуре руже фасаде у Новом Саду

Градски одбор Српске напредне странке најоштрије је осудио ружење културно-историјских споменика и фасада зграда у Новом Саду од стране самозваних "бораца против диктатуре".

"Последњих дана наш град је облепљен великим бројем налепница и плаката са текстом ''Грађански НС против диктатуре''. Не бирајући место и начин за политичку пропаганду, ''борци против диктатуре'' нису жалили ни споменик Светозару Милетићу, једном од симбола Српске Атине. Оно што је сигурно је да иза оваквих појава стоје поједине политичке организације које бес због убедљивог пораза на председничким изборима искаљују на Новом Саду и Новосађанима", наведено је у саопштењу.

Српска напредна странка истиче да се не противи исказивању другачијих политичких ставова, уколико се то ради на цивилизован начин, али наглашава да за лепљење пропагандног материјала у Новом Саду постоје стриктно одређена места. 

"Велика већина Новосађана која је на председничким изборима јасно показала коју политичку опцију подржава, није дужна да кроз плаћање пореских дажбина финансира фрустрације губитника, међу којима се, због катастрофалног пораза, већина кандидата и организација које су стајале иза њих, никада више неће вратити на политичку сцену Србије", каже се у саопштењу.

"Небирање средстава у борби за пуко политичко преживљавање и остварење личних интереса, најбољи је показатељ да 'борцима против диктатуре' и њиховим менторима ништа није свето. На срећу, грађанима Новог Сада, Војводине и Србије та чињеница је одавно позната, што показују и резултати свих избора одржаних у последњих пет година", навео је СНС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи