Заев: Спреман сам и да повучем "претеране" изјаве

Председник СДСМ Зоран Заев изјавио је да жели да гледа у будућност и да је спреман да повуче своје "претеране" изјаве.

Зоран Заев је за Телевизију Прва рекао да жели да гради добре односе и додао да је, ако је "претерао" у изјавама које је дао недавно на рачун власти у Србији, спреман и да их повуче уколико је то узроковало "лош осећај код политичара".

На питање да ли су му албански политички партнери рекли да је тужба за геноцид део њиховог програма, Заев је одговорио: "Не – они могу да дају политичке изјаве какве хоће".

Заев је објаснио да они и треба да дају одговоре на то шта су мислили са тим изјавама и додао да сматра да то питање геноцида који се помиње у документу ("Тиранска платформа") и становишта која они износе треба оставити историји.

"А ми смо политичари и треба да гледамо напред", додао је Заев.

Претходно је Заев за ТВ Прва рекао да ће Македонија бити "неутрална" приликом наредног гласања о чланству Косова у Унеско.

Број коментара 65

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи