Вулин поново тражи смене у РТС-у

Председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је да је данашње извештавање РТС-а доказ да је био у праву када је тражио смене на Јавном сервису и најавио да ће тај захтев поновити.

"За уреднике РТС-а главни хед је да неколико километара пута касни, али није да су изграђене стотине километара путева које нико није ни покушао да уради деценијама уназад", рекао је Вулин у изјави Танјугу.

Према његовим речима, за РТС је вест да је један демонстрант носио транспарент који вређа Вучића, али није чињеница да је председника Вучића сачекало неколико пута више људи у Лесковцу него што је "жута патка сакупила у Београду довозећи их из целе Србије".

"Фијаско протеста није приказан, али је зато главна вест централног Дневника. Зато се на протестима више не тражи смена уредника РТС-а, али се тражи Вучићева глава и смрт његове деце", истакао је Вулин.

"Данашње вести су доказ да сам био у праву када сам тражио смене на РТС-у и свој захтев ћу поновити", поручио је Вулин.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво