Поповић Ивковић: Јанковић опседнут Небојшом Стефановићем

Државни секретар Министарства унутрашњих послова Србије Биљана Поповић Ивковић саопштила је да бивши преседнички кандидат Саша Јанковић треба да се определи да ли жели сарадњу с полицијом или само жели да критикује МУП.

"Како је могуће да човек који се наводно залаже за поштовање институција и процедура, не поштује ни једно ни друго?", запитала је Поповић Ивковић поводом обелодањивања претећег писма које је примио Јанковић.

Јанковић је то писмо објавио 20. априла на Твитеру, док је Поповић Ивковић у саопштењу навела да је Јанковић "преће писмо добио пре три месаца" и да је те претње требало да пријави полцији.

"Несхватљиво је да претеће писмо објави после три месеца на свом Твитер налогу, уместо да као сваки грађанин који се осећа несигурно, претњу одмах пријави полицији", навела је она, саопштио је МУП.

Поповић Ивковић је оценила да је "Јанковић опседнут Небојшом Стефановићем, јер МУП увек поистовећује с министром полиције, и цео ресор МУП-а своди на персонално питање".

Јанковић је објавио фотографију на којој се види претеће писмо непознате особе, наводећи да је то "директна последица пропаганде Александра Вучића".

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво