Ђукановић: Лицемерне оптужбе о фашизацији парламента

Посланик СНС-а Владимир Ђукановић каже да су лицемерне оптужбе посланице Маринике Тепић о фашизацији парламента, једнако као и оне о диктатури у Србији.

Владимир Ђукановић је у разговору с новинарима показао фотографију једног од учесника протеста, који је носио мајицу са грбом "злогласног батаљона Азов у Украјини", приметивши да онима који оптужују за фашизам не смета да шетају са људима који славе фашизам у Украјини.

"Не смета им да шетају са оваквим ликовима улицама Београда, али знају да оптуже српско друштво или парламент за фашизацију", рекао је Ђукановић оценивши да је то највеће могуће лицемерје.

Лицемерје је, сматра, и то што се прича о диктатури у Србији, а истовремено се најављују протести на степеницама парламента.
Каже да нема ништа против да демонстрира ко год хоће и да их нико у томе не спречава, али каже и да им је протест пропао, а да им је стварни циљ да изазову инциденте.

"Сва срећа, ни нови мајдан, нити македонски сценарио им неће успети као што им није успео ни сам протест, тако да смо задовољни због тога", рекао је Ђукановић, који је реаговао на изјаву Маринике Тепић о спровођењу фашизације у скупштини.

Тепићева је, наиме, образлажући измене закона о забрани манифестација неонацистичких или фашитичких организација и забрани употребе неонацистичких и фашистичких симбола и обележја рекла да је у Дому Народне скупштине почела да се спроводи чиста фашизација, јер је, каже, препознала, врло директно "успостављање нове расе".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи