Гојковићева негира да је грађанима забрањен улаз у Скупштину

Председница парламента Маја Гојковић одбацила је данас наводе појединих посланика опозиције да је грађанима забрањен улаз у Скупштину и апеловала на опозицију да не прави "шоу" од сваке седнице.

"Грађани могу да уђу у Скупштину, под условом да се пријаве. Немојте да правите шоу на почетку сваке седнице када покушавамо да радимо оно за шта су нас грађани изабрали", рекла је Гојковићева.

Одговарајући на питање посланика ДС-а Балше Божовића поводом навода о забрани уласка грађана у парламент, Гојковићева је позвала посланике да се не баве темама за јефтине новине и насловне стране.

Истакла је да не жели да учествује у покушају опозиције да обесмисли рад парламента.

Гојковићева је након тога честитала грађанима на избору Александра Вучића за председника Србије, наводећи да је то била њена обавеза као председника парламента, након чега је уследио аплауз посланика владајуће коалиције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи