Марковић честитао Вучићу: Србија остаје посвећена стабилности

Председник црногорске владе Душко Марковић честитао је Александру Вучићу победу на председничким изборима изразивши уверење да ће Србија, уз Вучићево снажно вођство, наставити да игра конструктивну улогу на Западном Балкану, те да ће он и у новом мандату бити искрено посвећен очувању мира, стабилности и шанси за европску перспективу наших држава.

Вучић је у разговору са црногорским амбасадором Браниславом Мићуновићем, који му је уручио честитку премијера, поручио да ће и на новој дужности остати посвећен даљем развоју пријатељских односа, као и подстицању унапређења економске сарадње и инфраструктурном повезивању Србије и Црне Горе, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу са медијима.

Вучић је подсетио и да су приликом званичне посете председника Владе Црне Горе Душка Марковића Србији у фебруару ове године потврђени добри и пријатељски односи двеју земаља.

Мићуновић је нагласио да Амбасада Црне Горе у Београду свесрдно подржава и помаже остварење заједничких циљева у обостраном интересу.

Он је српском премијеру уручио честитку премијера Црне Горе, у којој се, између осталог изражава уверење да Србија, уз Вучићево снажно вођство, наставити да игра конструктивну улогу на Западном Балкану, те да ће он и у новом мандату бити искрено посвећен очувању мира, стабилности и шанси за европску перспективу наших држава.

"Са посебним задовољством истичем чињеницу да Ваша победа на председничким изборима отвара нову перспективу за интензивну сарадњу Црне Горе и Србије на свим пољима од заједничког интереса.

"Блискост наших народа упућује нас на најтешње везе, чему сте Ви као председник Владе Србије давали несумњив допринос током претходних година. Чврсто верујем да је пред нама ново раздобље снажне сарадње, засноване на поверењу и пријатељству које смо већ изградили", наводи се у честитки премијера Марковића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво