Марковић: Млади људи не треба да се боре за губитнике на изборима

Преседник Јединствене Србије Драган Марковић Палма изјавио је на предизбрном скупу Јединствене Србије у Ковину да та странка подржава младе људе који нешто траже али да су млади који протестују у Београду "заведени и преварени".

"Они треба да се боре за студентска права, а не да се боре за губитнике на председничким изборима", изјавио је Марковић, у Ковину, где ће у недељу бити одржани локални избори.

Марковић је грађанима Ковина поручио да се Јeдинствена Србија бори за децентрализацију.

Та странка се, како је додао, залаже да се "у Нови Сад иде на свадбе и славе, а да све остало што има у Новом Саду и Беогаду има и у осталим градовима и општинама Србије".

Јединствена Србија излази самостално на локалне изборе у Ковину под називом "Драган Марковић Палма – Јединствена Србија" и налази се под редним бројем осам гласачког листића.

Локални избори у Ковину биће одржани у недељу 23. априла.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи