Угљанин захвалио Тачију

Председник Бошњачког националног већа (БНВ) Сулејман Угљанин захвалио је косовском председнику Хашиму Тачију на недавном пријему представника БНВ-a, Странке демократске акције (СДА) Санџака и организације "Косово за Санџак".

Сулејман Угљанин је у писму Тачију "изразио радост због видљивих резултата" које је, како је навео, Тачи постигао "у изградњи демократског друштва заснованог на владавини права, правној сигурности и једнакости пред законом", пренео је БНВ.

"Захваљујући Вама Косово је постало пример мултинационалне, мултикултурне и мултиконфесионалне државе једнаких могућности за све, што омогућава Бошњацима Косова да очувају национални идентитет", рекао је председник Бошњачког националног већа, наведено је у саопштењу.

Угљанин је 23. фебруара предводио делегацију БНВ и СДА Санџака која је у Приштини присуствовала академији о животу и делу Шабана Полуже и Мехмета Градице.

Потом је премијер Србије Александар Вучић изјавио је да је то кључни разлог због које Угљанин није део Владе.

"Као што видите, моја одлука је била исправна", рекао је Вучић новинарима у Нишу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво