Дрецун: Докази против Ивановића танки, разумна одлука Суда

Председник скупштинског Одбора за КиМ Милован Дрецун каже да је било крајње време да се Оливер Ивановић нађе ван затвора и да бар буде у кућном притвору, јер је потпуно јасно да су докази потив њега толико "танки" да цео случај пада у воду.

Дрецун је за Танјуг рекао да би због недостатка доказа било за очекивати да Ивановић добије ослобађајућу пресуду, али да је, с озбиром на понашање суда и тужиоца у процесу, поступак против њега постао политички процес, а он политички затвореник.

Србија је, каже Дрецун, све време стајала уз Ивановића, пружала му пуну подршку и преко његових адвоката и на све друге начине давала и даје гаранције за њега.

"Мислим да је ово једина разумна одлука Суда у целом овом процесу који је био изван сваког разума", каже Дрецун.

Лидеру Граданске иницијативе СДП Оливеру Ивановићу, који је у затворском притвору провео 33 месеца, данас је одређен кућни притвор.   

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи