Честитке Вучићу поводом Дана државности

Премијер Србије Александар Вучић примио је поводом Дана државности честитке премијера Турске Биналија Јилдирима, Казахстана Бакитжана Сагинтајева и Словачке Роберта Фица.

У честитки Бинали Јилдирим пријатељском народу Србије жели напредак и просперитет.

"Веома сам задовољан што остоји заједничка воља за даљим развојем наших односа, на основу обостраних интереса наших народа. Верујем да ће сарадња наше две владе наставити да се развија наредних година“, наводи у честитки премијер Јилдирим

Пожелео је премијеру Вучићу добро здравље и успех у раду, а пријатељском народу Србије напредак и просперитет.

Бакитжан Сагинтајев у честитки изражава уверење да ће се односи две владе, засновани на пријатељству и партнерским односима, и убудуће активно развијати.

"Сматрам да је ваша званична посета Астани у новембру прошле године најбољи доказ чврстих веза између наше две државе", наводи се у честитки премијера Сагинтајева уз жеље премијеру Вучићу за успех у даљем раду, саопштила је Канцеларија Владе Србије за сарадњу с медијима.

"Користим ову прилику да изразим своје лично уверење да ће се пријатељски односи и досадашња свестрана сарадња између Словачке Србије и даље развијати са циљем узајамног просперитета наших земаља и њених грађана", навео је премијер Словачке Роберт Фицо у честитки. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво