Николић путује у дводневну посету Португалији

Председник Томислав Николић боравиће у среду и четвртак у дводневној државној посети Португалији, саопштила је председникова Служба за сарадњу са медијима.

Током посете, којом се обележава јубилеј од 135 година од успостављања дипломатских односа Португалије и Србије, председник Николић састаће се са највишим званичницима те земље.

Како се наводи, Николић ће се састати са португалским председником Марселом Ребелом де Созом, председником Владе Антониом Костом, председником Парламента Едуардом Фером Родригесом, као и градоначелником Лисабона Фернандом Медином.

Приликом сусрета са градоначелником Медином, биће потписан документ којим се Србији предаје на употребу црква-капела Светог Христа.

Том приликом председнику Николићу биће уручени и кључеви града Лисабона, додаје се у саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво