СНС: Хулигани упали и прекинули Трибину у Бешки

Српска напредна странка саопштила је да је група хулигана прекинула њихову Трибину у Бешки и брутално узнемиравала учеснике и позвала надлежне да реагују и заштите слободу говора и мишљења у Србији.

"СНС шокирана је фашистичким испадима појединаца, који се у јавности представљају као активисти "Иницијативе младих".

Наиме, група хулигана прекинула је вечерас трибину СНС која се одржавала у Бешки и брутално узнемиравала учеснике трибине, грађане који су мирно и достојанствено слушали говорнике" наведено је у саопштењу.

Како се наводи тој групи хулигана није било довољно што су на најбруталнији начин покушали да спрече слободу говора, што су се насилнички испречили испред говорнице, "развили своје пропагандне транспаренте, хистерично дували у пиштаљке, већ су и избеглицама из Крајине псовали српску мајку и викали им да су злочинци".

СНС је позвала надлежне државне органе "да приведу правди поменуте фашисте, и обезбеде ред и мир, и позвала све надлежне институције да реагују, и стану у заштиту слободе говора и мишљења у Србији".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи