ЛСВ осуђује скидање назива са зграде "Електровојводине"

Лига социјалдемократа Војводине најоштрије осуђује скидање неонског назива са зграде "Електровојводине" на Булевару ослобођења у Новом Саду, тражи да се тај назив врати, а да се ЕПС реорганизацијом децентрализује.

У саопштењу достављеном медијима ЛСВ напомиње да се годинама настоји да се имовина и новац "Електровојводине" централизују, а предузеће угаси, упркос томе што је, како наводи, успешно пословало преко пола века и највише улагало у развој и модернизацију, имало најквалитетнији ниво дистрибуције и најбољу наплату од свих других система у ЕПС-у.

Стручњаци који су деценије провели бринући о развоју тог предузећа и млади људи школовани да их наследе остављени су у запећку, а "главну реч воде јапији у Београду, са политичким везама", примећује ЛСВ.

У том контексту, посланик Роберт Колар у саопштењу које је потписао тражи да се "Електровојводини" врати статус који је имала, а то је да буде предузеће које је задужено за развој и одржавање електродистрибутивног система и бригу о потрошачима електричне енергије на територији Војводине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи