Двери су против приватизације бања, траже ТВ дуеле

Покрет Двери противи се намери да се приватзују бање у Србији које су имовина ПИО фонда, изјавио је шеф посланичке групе Двери Бошко Обрадовић и најавио да ће заштита права пензионера бити предмет његове кампање за председничке изборе.

Обрадовић је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије критиковао однос власти према имовини ПИО фонда коју, каже, намерава да распрода, наводећи да су бање богатство Србије и туристички потенцијал.

Он је упитао зашто се профитабилне привредне гране и привредни потенцијали приватизују, тврдећи да је влада ставила у своје власништво бање у намери да их стави на распродају.

На конференцији су се обратили представници Удружења синдиката пензионера Србије, који се такође противе продаји имовине ПИО фонда, за коју кажу да је драгоцен ресурс и заправо имовина пензионера дата на управљање фонду.

Обрадовић је критиковао и премијера Александра Вучића, за кога је рекао да избегава да дође у Скупштину Србије да одговара на питања посланика, те да не сме да изађе на телевизијски дуел ни са једним лидером опозиције, иако је то обећао.

Он је напредњаке питао зашто беже од директних дуела са представницима опозиције, тврдећи да су они само спремни за дуеле са "Јеленом Карлеушом и Јеленом Милић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво