ПС: Оставку Јанковића траже чак и они који га кандидују

Покрет социјалиста саопштио је да је Саша Јанковић, кога сматрају "лажним заштитником грађана", огрезао у, како наводе, "сопственој бахатости" до те мере да га на оставку позивају и они који га кандидују.

"Чак су и Драган Шутановац и Демократска странка увидели да њихов кандидат за председника, Заштитник грађана Саша Јанковић, на најдиректнији начин крши законе Србије и злоупотребљава функцију Заштитника грађана", наводи се у саопштењу ПС-а.

Јанковићево кршење закона, наводи се у саопштењу ПС-а, демократе желе да оправдају тиме како Јанковић мора да крене у политичку кампању, као да Саша Јанковић није већ пуне три године у политичкој кампањи против Александра Вучића, владе и своје државе.

Покрет социјалиста још једном тражи од државних органа надлежних за спречавање сукоба интереса да се огласе.

"Од Саше Јанковића не очекујемо ништа, а посебно не да поштује закон јер није ни до сада", наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи