ЛСВ: СПС на власти уз лекције о патриотизму

Лига социјалдемократа Војводине је данас позвала шефа посланичке групе СПС-а Ђорђа Милићевића да одговори кога је Ивица Дачић питао када, као шеф дипломатије каже "не дај боже да Србија бира између Русије и ЕУ", да би сам одговорио "па ви знате да ће Србија увек да изабере Русију".

"И још нешто, када смо код парола о томе 'што горе по Србију...', није (лидер ЛСВ Ненад) Чанак правдао ратове, инфлације и беде, није Чанак гомилао финансијске афере, нити свађао Србију са окружењем", наводи се у саопштењу ЛСВ-а и додаје да је, управо уз лекције о патриотизму, СПС 23 од 26 година у свим властима са свима.

Милићевић је раније данас изјавио да је за Чанка квислинг свако ко чува, брани и штити националне и државне интересе Србије.

"Веома је интересантно да када државе у региону доносе одлуке које су у супротности са националним и државним интересима Србије, изостају реакције политичара попут Чанка, али када Србија каже да ће предузети мере реципроцитета и бранити националне и државне интересе онда су кроз нападе веома присутни у јавности", рекао је Милићевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво