ПС: Сви досовци су исти, не увлачите нас у ваше свађе

Покрет социјалиста оценио је да су сви "досовци" исти и затражио од ЛДП-а и Вука Јеремића да их не увлаче у њихове, како кажу, досовске свађе.

"Ми никада нисмо рушили, палили, пљачкали и линчовали са вама, и зато вас молимо да нас не увлачите у ваше досовске свађе. Када говорите једни о другима, говорите истину, када говорите о нама, лажете", поручио је ПС у саопштењу.

ПС наводи да је све што је ЛДП рекао о Вуку Јеремићу истина, као и све што је Јеремић рекао о ЛДП-у, јер се они добро познају као бивши досовци, а сви досовци су, како оцењује ПС, исти.

Та странка наводи да Вук Јеремић и Чедомир Јовановић имају много заједничких успомена.

"Као и сви досовци, палили су Скупштину Србије, линчовали политичке противнике, спроводили пљачкашку приватизацију, жалили што сви који су Србију бранили од НАТО пакта нису лустрирани или изручени Хагу", истакао је ПС у саопштењу.

Та странка указује да њен председник Александар Вулин, није био министар, па чак ни државни чиновник пре 2012. године, али су зато и Јовановић и Јеремић били и потпредседници и министри у владама коју је чинио и Коштуница и свако ко је хтео да их прими.

"Ми ЛДП-у никада нисмо нудили савез, али се зато ЛДП нудио нашој коалицији и све би дао да буде део наше власти. Као што је и Јеремић молио за Вучичеву подршку, тако и ви молите за место у Влади", навео је ПС уз констатацију: "Сви досовци су исти".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво