Део одборника Старог града напустио ДС, остају уз Бастаћа

Одборници са листе ДС на Старом граду пружају подршку председнику те градске општине Марку Бастаћу, који је недавно напустио демократе, наводи се у њиховом саопштењу које је медијима проследио Бастаћ. Из ДС-а поручују да је из странке изашла Бастаћева родбина.

Одборници су поручили да неће попустити под притисцима и да ће борбу за своје циљеве наставити изван ДС-а.

"Имајући у виду актуелне ставове Демократске странке, то за нас значи да политичку борбу за наше циљеве настављамо ван ове организације", наводи се у саопштењу.

Поручују да су им грађани важнији од интереса лидера било које политичке странке, као и да су отпорни на све притиске независно од тога са које стране долазе.

"У складу с тим, настављамо да подржавамо идеје које смо дефинисали заједно са Марком Бастаћем, као и људе који већ годинама раде у најбољем интересу наше општине", каже се у саопштењу.

У међувремену, Демократска странка саопштила је да је очекивала да, после изласка председника општине Стари Град Марка Бастаћа, из ДС-а "изађе и његова фамилија и пријатељи које је распоредио на разне функције у општини Стари град".

"Приватизација странке на Старом граду је недопустива и уверени смо да је њихов излазак појачање за праву Демократску странку", навеле су демократе, које у саопштењу тврде да је Бастаћ напустио ДС "након откривања проневере са више од 10.000 евра кроз издавање лажних меница".

 

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво