Александар Поповић председнички кандидат ДСС

Председништво Демократске странке Србије одлучило је да Александар Поповић буде кандидат те партије за председника Србије на предстојећим изборима, саопштио је вршилац дужности председника странке Милош Јовановић.

Милош Јовановић је рекао да је странка искрено убеђена да је Александар Поповић најбољи кандидат за председника једне нормалне, пристојне и успешне Србије какву ДСС жели да гради.

"Реч је о човеку који има све потребне квалитете, чак и више од тога. Он је доктор наука, са правим докторатом, редовни професор државног београдског универзтета", рекао је Јовановић.

У Србији се, напоменуо је, одомаћила идеја да земљу могу водити људи сумњивих упутних дипома и образовања. Резултати таквих су, најблаже речено, сумњиви као и дипломе.

Поповић је човек од великог практичног искуства како у реалној економији, тако и вођењу државних послова, пошто је у два наврата био министар у Влади Србије, навео је Јовановић.

Председник Стручног савета и кандидат за председника Поповић је рекао да ће се на председничким изборима који долазе кандидатовати са политиком ДСС која је јасна и чији је представник.

Нагласио је да председник мора бити неприкосновени арбитар, који неће исказивати своје политичке симпатије и антипатије према било којој странци.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво