Вулин: Косовску владу треба срушити, Срби да смире страсти

Министар за рад, запошљавање, социјална и борачка питања и председник Покрета социјалиста Алексаандар Вулин сматра да владу у Приштини "треба срушити" и ићи на ванредне изборе на свим нивоима на КиМ, а Србима поручио да "смире страсти" и нађу заједничко решење за питања о којима се не слажу.

Александар Вулин је, одговарајући на питања новинара у вези са неслагањима унутар Српске листе и сменом министра Љубомира Марића, рекао да би и једна и друга страна требало да смире страсти, да нађу заједничко решење и да покушају да избегну тешке речи које ће их после ограничавати у раду.

"Они живе једни са другима и сматрам да је свака подела међу Србима на КиМ опасна и да је треба избегавати", додао је Вулин.

Како је рекао, ствари посматра "мало другачије него што их, условно речено, посматрају и једна и друга страна".

"Сматрам да косовску владу треба срушити. Треба је срушити у парламенту зато што није формирала ЗСО, треба изазвати ванредне изборе и опште и локалне и само тако можемо показати своју озбиљност. Нисам сигуран да ту имам подршку ни СНС ни Покрета социјалиста на КиМ, али питали сте ме и ово је мој став. Владу у Приштини треба срушити и ићи на ванредне изборе и парламентарне и локалне", подвукао је Вулин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво